VACATURE STAGIAIRE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons helpt met de planning op de evenementen afdeling!
Midden in het gezellige centrum van Leiden vind je de oudste botanische tuin van Nederland. Het Hortus Grand Café is het lunchcafé van de Hortus botanicus, hier kunnen de gasten genieten van een kopje koffie, taartje, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. In de Oranjerie zijn huwelijken, recepties of diners tot wel 250 personen mogelijk en jaarlijks organiseren we grote evenementen zoals Museumnacht in de tuin!

Wat ga je doen?
Wij zijn opzoek naar een stagiaire die ons gaat helpen met de planning. Het inboeken van de verkochte events door onze collega’s op de sales, het plannen van materialen en personeel voor de events, controleren en versturen van facturen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die bellen naar het Hortus Grand Café en neem je (groep)reserveringen aan. Je denkt actief mee met onze social media en werkt op een creatieve manier onze menu omschrijvingen uit.

Wat kun je van ons verwachten?
Een gezellig stage waar je veel kunt leren op het gebied van evenementen plannen en je wordt meegenomen in alle werkzaamheden. Iedere dag een lekkere lunch gemaakt door je collega’s en uiteraard een vergoeding voor je inzet.

Lijkt het je wat? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV via info@hortusgrandcafe.nl