VACATURE STAGIAIRE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire/leerling die wil leren een omvangrijk en divers horecabedrijf aan te sturen.
Midden in het gezellige centrum van Leiden vind je de oudste botanische tuin van Nederland. Het Hortus Grand Café is het lunchcafé van de Hortus botanicus, hier kunnen de gasten genieten van een kopje koffie, taartje, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. In de Oranjerie zijn huwelijken, recepties of diners tot wel 250 personen mogelijk en jaarlijks organiseren we grote evenementen zoals Museumnacht in de tuin!

Wat ga je doen?
Je draait mee op alle afdelingen, in diverse functies. Je wordt begeleid door de locatiemanager die jou leert wat er komt kijken bij het aansturen van zo’n mooie locatie! Je kijkt en helpt mee met: inkoop, bijhouden van financiële resultaten, plannen, aansturen van medewerkers, diverse voorbereidende werkzaamheden, groepsreserveringen, bewaken van serviceniveau en afhandelen van klachten en denkt mee over de toekomstige koers van het bedrijf.

Wat kun je van ons verwachten?
Een gezellig stage waar je veel kunt leren op het gebied van horeca en evenementen en je wordt meegenomen in alle werkzaamheden. Iedere dag een lekkere lunch gemaakt door je collega’s en uiteraard een vergoeding voor je inzet.

Lijkt het je wat? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar: Wouter via info@hortusgrandcafe.nl