VACATURE sous-chef / organisatie talent

Ben je op zoek naar een volgende stap bij een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden?
Het Hortus Grand Café is het lunch café van de Hortus botanicus in Leiden, waar gasten voor of na een bezoek aan de tuin kunnen genieten van een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of gezellige borrel, zowel binnen in ons café als buiten op het sfeervolle terras.

De Hortus beschikt ook over meerdere evenementenlocaties, waar huwelijken, recepties en diners tot wel 250 personen georganiseerd worden.

Bij ons in het Hortus Grand Café werken voornamelijk jonge, enthousiaste en leergierige mensen. Het is bij ons op de vloer nooit een dag hetzelfde en elke dag wordt de uitdaging weer aangegaan om alle gasten een fantastische dag te bezorgen, zowel op het terras als bij onze evenementen.

Hortus Grand Café is onderdeel van Van der Linde Catering + Evenementen, een toonaangevende cateraar met veel spraakmakende evenementen, waarmee wij met ons culinaire assortiment en gastvrijheid het verschil maken voor onze opdrachtgevers en de gasten.

Wat ga jij dan doen?

  • Meewerken in een gezellig keukenteam
  • Leidinggeven aan het keukenteam in samenwerking met de chef-kok
  • Plannen, organiseren en uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden
  • Voorraadbeheer en dagelijkse bestellingen
  • Advies geven over aanpassingen op gebied van menukaart en werkmethoden

Samengevat:

  • Draai jij je hand niet om voor drukke keuken?
  • Heb je een positieve instelling en kun je goed overzicht bewaken?
  • Heb je ervaring met het leidinggeven aan een team?
  • Wil je graag koken met duurzame en lokale ingrediënten?
  • Werk je graag in een omgeving met veel doorgroeimogelijkheden?

Lijkt het je wat? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@hortusgrandcafe.nl