VACATURE LEERLING KEUKEN

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire/leerling voor in de keuken
Midden in het gezellige centrum van Leiden vind je de oudste botanische tuin van Nederland. Het Hortus Grand Café is het lunchcafé van de Hortus botanicus, hier kunnen de gasten genieten van een kopje koffie, taartje, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. In de Oranjerie zijn huwelijken, recepties of diners tot wel 250 personen mogelijk en jaarlijks organiseren we grote evenementen zoals Museumnacht in de tuin!

Wat ga je doen?
Je draait mee in het keukenteam en leert wat er komt kijken bij het runnen van een professionele keuken waarin echt gekookt wordt met veel lokale ingrediënten. Je helpt met voorbereiden en het meegeven van lunchgerechten en werkt aan de mise en place en het meegeven van gerechten tijdens evenementen in de Oranjerie en in de botanische tuin. Je kijkt mee met bestellen, houdt schoonmaak procedures bij en verricht kleine onderhoudswerkzaamheden aan de keuken inventaris. Uiteraard hoort het schoonhouden van werkruimtes, gereedschappen en machines ook tot de taken die jij met je collega’s uitvoert.

Wat kun je van ons verwachten?
Een gezellig stage waar je veel kunt leren op het gebied van horeca en evenementen en je wordt meegenomen in alle werkzaamheden. Iedere dag een lekkere lunch gemaakt door je collega’s en uiteraard een vergoeding voor je inzet.

Lijkt het je wat? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar: Cas via info@hortusgrandcafe.nl