FUN wandelTOCHTEN nEDERLAND

EEN GEZELLIGE MIDDAG MET FAMILIE OF VRIENDEN DOOR LEIDEN

Wandel FUN Tochten, een leuk stadsspel vol met weetjes, vragen, puzzels en opdrachten, Pak je beste schoenen, wandel alleen, met familie, gezin of collega’s en volg de aanwijzingen op je smartphone. De tocht is een open route, je loopt zelfstandig van opdracht naar opdracht toe. Je kan dus zelf bepalen naar welke opdracht je loopt.

Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 leuke foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Jij bepaalt je dag, tijdstip en duur van de tour. De route zelf is circa 6 km. lang, via de App (die je op je Smartphone downloadt) ontdek je onderweg ook leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving en zijn er 50 vragen, diverse puzzels en foto- en filmopdrachten. FUN volop!

Deze wandel FUN tocht (stadsspel) is dus eigenlijk een gidstour en challenge in één. De App is gebruikersvriendelijk opgemaakt en verstrekt dus diverse informatie over de bezienswaardigheden en daarnaast moet je dus 50 opdrachten vervullen. Alle 50 opdrachten (vlaggetjes) zie je bij aanvang direct op je scherm.

We ontvangen jullie graag als start bij de Hortus met een heerlijk kopje koffie of thee met een stukje gebak en natuurlijk de QR-code om het spel te spelen. Sluit af thuis met een borrelbox welke wij voor je hebben samengesteld.